SL
EN

Avteh d.o.o. > Dejavnosti > Avtomatizirane bencinske postaje

AVTOMATIZIRANE BENCINSKE POSTAJE


Avteh d.o.o.

Avtomatizirani bencinski servisi prinašajo nov poslovni model v svet distribucije goriva, ki temelji na delovanju 24 ur na dan, 7 dni v tednu brez osebja.

Inovativno zasnovani, popolnoma avtomatizirani bencinski servisi za samostojno uporabo brez osebja, ki drastično zmanjšajo stroške delovanja, so osnova za uspešno delovanje sistema 24/7.
Popolnoma avtomatizirani – prisotnost osebja, ki skrbi za prodajo goriva ter nadzor bencinskega servisa, ni več potrebna. Plačila se izvedejo na plačilnih terminalih, kjer stranke plačujejo z gotovino, kreditnimi in internimi karticami ali mobilnimi telefoni. Celotno delovanje bencinskega servisa se spremlja na daljavo s sistemom za oddaljeni nadzor.

Neprekinjeno delovanje – velik korak v zagotavljanju boljše ponudbe za uporabnike. Vse storitve so na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Nizki stroški investicije – stroški postavitve bencinskega servisa 24/7 so občutno nižji od stroškov postavitve klasičnega bencinskega servisa.

Nizki stroški poslovanja – stroški poslovanja bencinskega servisa 24/7 so v primerjavi s klasičnim bencinskim servisom nižji vsaj za stroške delovne sile.

Nižji stroški vzdrževanja – oddaljeni nadzor zagotavlja znižanje fiksnih stroškov vzdrževanja.


TEHNOLOGIJA


Avteh d.o.o.

Za optimalno delovanje celotnega sistema z minimalnim številom zaposlenih in z nizkimi stroški poslovanja je zadolžena napredna tehnologija. Sistem za plačevanje goriva podpira plačevanje z gotovino, kreditnimi in internimi karticami ali mobilnimi telefoni.

Prav tako je na avtomatiziranih bencinskih servisih tudi klasična oprema bencinskih servisov in sistem za upravljanje servisov, ki omogoča neprekinjeno delovanje brez prisotnosti osebja.Merjenje nivoja goriva – Sistem za merjenje nivoja goriva zagotavlja izjemno natančen lokalni in oddaljeni nadzor nad količino goriva v rezervoarjih na vseh bencinskih servisih v sistemu, 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Plačevanje goriva – Plačevanje goriva na avtomatiziranih bencinskih servisih brez osebja je možno z gotovino, kreditnimi in internimi karticami ter mobilnimi telefoni.

Upravljanje bencinskih servisov – Nadzor zalog goriva v prodajnih avtomatih, nadzor opreme bencinskega servisa, nadzor plačevanja, spremljanje okoljskih parametrov, nadzor in upravljanje s sistemi za preprečevanje in gašenje požarov, spreminjanje nastavitev in nadgrajevanje opreme ter video nadzor se vrši oddaljeno iz nadzornega centra podjetja s pomočjo sistema za upravljanje bencinskih servisov. Ta zelo zmogljiv sistem uporablja Commander Server kot osrednje vozlišče za zanesljiv prenos podatkov od in do nadzornega centra. Sistem tudi zagotavlja opozarjanje in obveščanje v primeru alarmov.


LOKACIJA IN OKOLJE


Avteh d.o.o.

Avtomatizirani bencinski servisi so primerne za umestitev v različne vrste okolji:


  • Mesna središča
  • Primestna in podeželska območja
  • Nakupovalna središča
  • Gospodarska območja