SL
EN

Avteh d.o.o. > Produkt in Programske rešitve > Izdelki za daljinski nadzor

IZDELKI ZA DALJINSKI NADZOR

NADZORNA ENOTA SparkEye

BTC

Jedro sistema SparkEye je nadzorna naprava s priključenimi senzorji in sposobnostjo komuniciranja z oddaljenim centralnim strežnikom.


Več

INDIKATOR VODE

BTC

Indikator vode je namenjen zaznavanju vode v prostoru. Deluje na principu meritve upornosti vode.


Več

MERILNIK TEMPERATURE

BTC

Merilnik temperature M-AD592 se uporablja za meritev temperature v zaprtih prostorih ali zunaj njih, če je senzor zaščiten pred direktnimi sončnimi žarki.


Več

INDIKATOR DIMA

BTC

Indikator dima I-DIM se uporablja za zaznavanje dima. Deluje na principu razprševanja infrardeče svetlobe na dimnih delcih, ki zaidejo v notranjost optičnega labirinta v javljalniku.


Več

TRIFAZNI MERILNIK IN INDIKATOR NAPETOSTI

BTC

Trifazni merilnik in indikator napetosti se uporablja za meritev napetosti in zaznavanje prisotnosti napetosti na sponkah trifaznega porabniškega priključka.


Več

MERILNIK TOKA AC

BTC

Merilnik toka M-4A se uporablja za meritev toka posameznih porabnikov ter indikacijo stanja porabnikov (npr. žarnic za osvetlitev objektov).


Več

MERILNIK NAPETOSTI 48V

BTC

Merilnik napetosti 48V se uporablja za meritev enosmerne napetosti na akumulatorskih blokih za rezervno napajanje naprav.


Več

MERILNIK NAPETOSTI 24V

BTC

Merilnik napetosti 24V se uporablja za meritev enosmerne napetosti na akumulatorskih blokih za rezervno napajanje naprav.


Več

INDIKATOR VRAT

BTC

Indikator je namenjen ugotavljanju odprtosti vrat. Deluje na magnetnem principu – pri odprtju vrat se magnet oddalji od reed releja in razklene kontakt.


Več

BRALNA ENOTA RF-ID

BTC

Bralna enota RF-ID za montažo na vrata je namenjena prijavi obiskovalca lokacije z RF-ID ključem.


Več

RF-ID KLJUČ

RFID Key

Identifikacijski RF-ID ključ je elektronski medij, na katerega so zapisani podatki o uporabniku.S pomočjo ključa spremljamo vstope in izstope z lokacij.


Več

UPS

BTC

UPS (Uninterruptable Power Supply) je naprava, ki skrbi za neprekinjeno napajanje nadzorne naprave SPARKEYE ter RFID enote tudi v primeru izpada omrežja.


Več

ANALOGNO-DIGITALNI VMESNIK

Analogno digitalni vmesnik

Za zajem analognih signalov se uporablja visoko kvalitetni analogno digitalni pretvornik, ki ima 16 vhodov z enotno maso. Različne konfiguracije pretvornika omogočajo tudi diferencialne vhode.


Več

PRILAGODITVENI VMESNIK ZA AD VHODE

BTC

Prilagoditveni vmesnik AD 12-5T je namenjen za prenapetostno zaščito vhodov in omogoča priklop relejskih kontaktov na AD merilno kartico v nazorni napravi SPARKEYE.


Več

DIGITALNI IZHODI Z PRILAGODITVIJO

BTC

Digitalni izhodi s prilagoditvijo zagotavlja krmiljenje 15+1 elektro-mehanskih SPDT relejev, različne konfiguracije omogočajo prilagajanje glede na funkcionalne potrebe.


Več