SL
EN

Avteh d.o.o. > Reference > Maxen 24/7

MAXEN

Naročnik: M-energija
Leto izdelave: 2012
Opis:

V sredini leta 2012 je Avteh d.o.o. prevzel celotno vzdrževanje in podporo za brezhibno delovanje avtomatskih bencinskih servisov Maxen 24/7.

Bencinski servisi so opremljeni s Commander daljinskim nadzornim sistemom, ki omogoča iz centralne lokacije tako spremljanje delovanja vseh bencinskih servisov sočasno, kot tudi zaznavanje in odpravljanje napak na sistemih, ki bi se morebitno pojavile. Takšni bencinski servisi so popolnoma brez posadke in so zelo preprosti za uporabo. Celoten sistem je zasnovan popolnoma modularno, tako da se takšen bencinski servis dokaj preprosto spremeni, prilagodi ali razširi.

Nadzor zalog goriva, zalog v prodajnih avtomatih, nadzor opreme bencinskega servisa, nadzor plačevanja, spremljanje okoljskih parametrov, nadzor in upravljanje s sistemi za preprečevanje in gašenje požarov, spreminjanje nastavitev in nadgrajevanje opreme ter video nadzor se vrši oddaljeno iz nadzornega centra podjetja s pomočjo sistema za upravljanje bencinskih servisov. Sistem tudi zagotavlja opozarjanje in obveščanje v primeru alarmov.

Izvedena dela: Vzdrževanje
Podpora
Obnove