SL
EN

Avteh d.o.o. > O Podjetju

O PODJETJU

Dejavnost podjetja Avteh obsega razvoj, projektiranje, izdelavo in vgradnjo sistemov na različnih področjih delovanja. Naši kupci izkazujejo zaupanje našemu podjetju z dolgoročnim partnerstvom. Medsebojno zaupanje temelji na znanju in odnosu med partnerji. Podjetje Avteh ni zgolj samo dobavitelj pač pa ponudnik rešitev, obogatenih z dodano vrednostjo v obliki znanja in napredne tehnologije. Usposobljeni smo za izvajanje zahtevnih projektov, načrtovanja in izdelave sodobnih tehnoloških rešitev za avtomatizacijo in revitalizacijo tehnoloških procesov v industriji, energetiki in naftni industriji.

Ukvarjamo se z razvojem in implementacijo različnih produktov, ki so namenjeni avtomatiziranim bencinskim servisom. Poleg produktivnih rešitev pa obvladujemo tudi celotno tehnologijo vodenja, upravljanja in nadzora bencinskega servisa brez posadke.

Podjetje Avteh ima certifikat ISO 9001:2008, vse certifikate Ex za - vgradnjo, montažo in proizvodnjo, ter izpolnjuje vse najnovejše standarde na področju POS transakcijskih rešitev vključno z EMV2. Konkurenca in boj za kupce na trgu od nas zahteva še inovativnejše in boljše pristope ter rešitve. V ta namen se nenehno povezujemo s poslovnimi partnerji doma in v tujini, ki ponujajo vrhunsko znanje in tehnologijo.

Podjetje Avteh v svojih vrstah zaposluje strokovnjake, katerih znanje izvira iz dolgoletnih izkušenj. Vrata podjetja so široko odprta mladim, strokovnim kadrom, ki lahko s svojim znanjem in delom gradijo tako poslovni kot osebni razvoj. S skupnim delom in nenehnim izobraževanjem gradimo visoko stopnjo znanja, ki našim partnerjem zagotavlja optimalne rešitve.